Heeft u betaald via Mollie?

Staat Mollie B.V. of Stg Mollie Payments op uw bankafschrift? Of heeft u betaald via een van onze andere betaalmethodes? Dan kunt u hier meer informatie vinden over uw betaling. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derden. Als u een betaling doet aan een klant van Mollie gaat de betaling vaak eerst via ons. Wij zorgen vervolgens dat de betreffende partij het bedrag ontvangt.

Contactgegevens opvragen

Wilt u meer weten over de betaling die u heeft gedaan via Mollie of Stichting Mollie Payments? U kunt gebruik maken van onze zoekfunctie op deze pagina om de contactgegevens op te zoeken van het bedrijf waar u uw betaling aan heeft gedaan.

Voor dit formulier heeft uw webbrowser Javascript nodig.

Gecertificeerd iDEAL

Mollie heeft het certificaat van Currence om iDEAL te kunnen aanbieden als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Dit betekent dat Mollie volledig voldoet aan alle eisen van Currence met betrekking tot onder andere techniek, veiligheid en betrouwbaarheid. Meer over de certificering.

Veilige verbinding

Het beveiligen van een website met een SSL certificaat is al jaren een must voor iedere website die met financiƫle of vertrouwelijke gegevens werkt. Een site met een SSL certificaat is te herkennen aan https in de adresbalk en de afbeelding van een slotje. Uw betalingen bij Mollie geschieden altijd via veilige EV-SSL verbindingen.

Vragen over uw betaling

  • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of een terugbetaling krijgen?

    Om uw bestelling te annuleren of een terugbetaling te krijgen, dient u contact op te nemen met de webshop waar u de bestelling deed. Mollie kan uw bestelling niet annuleren of terugbetalen, enkel de handelaar (eigenaar van de webshop) kan de annulering of terugbetaling uitvoeren.

  • Ik heb betaald, maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Waar is mijn bestelling?

    Om de status van uw bestelling te kennen, dient u contact op te nemen met de webshop waar u de bestelling deed. Mollie heeft geen gegevens over uw bestelling, enkel de webshop kan u deze informatie bezorgen.

  • Waar vind ik de contactgegevens van de webwinkel?

    U kunt door de betaling op te zoeken meer informatie krijgen over de ontvanger waaronder contactgegevens zodat u uw vraag direct kunt stellen aan de persoon of het bedrijf waar de betaling voor bestemd is.

Heeft u een andere vraag over uw betaling? Neem dan gerust contact op met Mollie's supportafdeling.

Support

Bekijk de documentatie en vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Klantportfolio

Ontdek wie allemaal de diensten van Mollie gebruikt.

Salesteam

Spreek met een medewerker voor een oplossing op maat.

Contact

Neem voor vragen contact op met een medewerker van Mollie.