iDEAL

De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode tegen de beste voorwaarden via Mollie. Geschikt voor alle tarieven, zowel hoog als laag.

  • Slechts € 0,99 excl. BTW per transactie of goedkoper.
  • Géén setup- en abonnementskosten.
  • Gratis elke werkdag uitbetalen.
  • Duidelijk transactieoverzicht en simpel te integreren.
Tarieven

Mollie’s iDEAL tarieven vindt u onderaan de pagina.

Aanmelden

Maak gratis een Mollie-account aan om direct iDEAL en de andere diensten van Mollie gebruiken.

Hoe werkt iDEAL?

Sinds de introductie van iDEAL in 2005, ontwikkelde deze betaaldienst zich al snel tot dé katalysator van de Nederlandse online omzet. iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Veilig & vertrouwd

Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Mollie garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een secure verbinding aan. Mollie heeft van Currence een certificering doorstaan om iDEAL te mogen aanbieden. Ook scant Mollie alle betalingen om zo middels zelf lerende algoritmes frauduleuze betalingen te herkennen.

iDEAL via Mollie

Via Mollie is iDEAL gemakkelijk aan te sluiten zonder de gebruikelijke technische en administratieve rompslomp. Mollie hanteert een bedrag van € 0,99 per transactie als enige kostenpost. Bovendien heeft u op ieder moment toegang tot uw transactieoverzichten en andere

statistieken. Ook kunt u een e-mail of SMS ontvangen bij elke binnengekomen betaling, en met één druk op de knop het geld terugstorten naar de consument. Het dan ook niet verbazing­wekkend dat Mollie ondertussen op 30.300 websites iDEAL betalingen mag verzorgen.

iDEAL integreren

iDEAL modules

Mollie heeft 30+ modules gratis ter beschikking gesteld. Kortom, u hoeft niet het wiel uit te vinden en kunt direct beginnen. Bekijk alle modules


Niet iedereen heeft voldoende aan een standaard module, dan is het uiteraard mogelijk om de Mollie API te gebruiken. Ook daar hebben wij voorbeelden beschikbaar in verschillende programmeertalen zoals bijvoorbeeld PHP, Node.js, Ruby en Python. Ook zijn er organisaties die Mollie standaard hebben geintegreerd in hun software zodat u direct iDEAL kunt aansluiten, een aantal van deze organisaties vindt u op onze iDEAL-partners pagina.


Aanmelden

Maak gratis een Mollie-account aan om direct iDEAL en de andere diensten van Mollie gebruiken.

Tarieven

Voor iedere transactie betaalt u het vaste tarief van € 0,99 excl. BTW ongeacht de hoogte van de transactie. Er zijn geen andere kosten verbonden aan iDEAL via Mollie. Geen opstartkosten, geen transactiekosten, geen bankkosten en geen abonnementskosten. Natuurlijk betaalt u bij Mollie alléén voor succesvolle transacties.

iDEAL is eenvoudig en veilig. Bovendien wordt iDEAL ondersteund door de 10 grootste banken van Nederland.

Omschrijving Kosten
Per succesvolle transactie € 0,99 excl. BTW
Per refund € 0,25 excl. BTW

Verwacht u veel transacties? Neem contact op met ons salesteam voor een scherpere prijs!

Support

Bekijk de documentatie en vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Klantportfolio

Ontdek wie allemaal de diensten van Mollie gebruikt.

Salesteam

Spreek met een medewerker voor een oplossing op maat.

Contact

Neem voor vragen contact op met een medewerker van Mollie.